Asiakaspalvelu puh. 040 350 2660 arkisin klo. 9-16

Ostoskori 0.00€

 

YRITYS

Virvatuli on suomalainen valaisimien maahantuontia ja jälleenmyyntiä harjoittava perheyritys. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota suomalaisille kuluttajille toimivia, laadukkaita ja edullisia valaisinratkaisuja. Myymme suomalaisiin standardeihin valmiiksi räätälöityjä valaisimia sekä jälleenmyyjien että omien liikkeidemme kautta.

Historia

Virvatuli on toiminut Torniossa aluksi valaisinten valmistajana, myöhemmin jälleenmyyjänä 1970-luvulta lähtien. Perheyrityksen tarina alkoi käsin tehdyistä varjostimista ja tekstiilivalaisimista. Suositut varjostinkurssit antoivat alkusysäyksen omalle valmistustoiminnalle.

Valmistustoiminnan seurauksena yritys alkoi rakentaa jälleenmyyntiverkostoa ympäri Suomea. Mallistoa laajennettiin sittemmin maahantuontiin Euroopasta. Oma valmistustoiminta oli yrityksen alkuaikoina sen ehdoton ydinala.

Yritys toimi sukupolvenvaihdoksen myötä 1990-luvulla kahdella paikkakunnalla: Mäntsälässä ja Torniossa. Tukkuvarasto ja lähetystoiminta keskittyivät Mäntsälään ja valmistustoiminta sekä oma myymälä Tornioon.

Vuosituhannen vaihteessa Virvatuli alkoi lisätä tuontituotteiden osuutta mallistostaan. Nykyisin Virvatuli-Valaisimet Oy keskittyy valaisimien maahantuontiin ja myyntiin Euroopasta ja Aasiasta. Virvatulen Outlet –myymälä palvelee Kemissä. Lisäksi verkossa toimii Virvatuli Shop – valaisimien verkkokauppa.

Vahvuudet – miksi Virvatuli?

Suomalainen perheyritys: toimintamme tukee suomalaista työtä sekä meitä ohjaavat suomalaiset arvot kuten luotettavuus ja rehellisyys. Yrityksellämme on pitkä historia ja luotettava maine josta pidämme kiinni.

Kilpailukykyinen mallisto: keskitymme ydinpalveluumme. Tuomme maahan suomalaiseen makuun sopivia, suomen standardeihin ja huonekorkeuksiin sopivia tuotteita joita myymme sekä jälleenmyyjien että omien myymälöidemme kautta.

Luotettava palvelu: olemme pieni perheyritys jolle maine on tärkeä. Me haluamme ja pystymme tarjoamaan mutkatonta, nopeaa ja henkilökohtaista palvelua kotimaasta käsin.

Lue lisää mallistostamme!

Virvatuli
”Pohjoisen soilla ja alavilla mailla maan tai veden pinnan lähellä havaittava valoilmiö, johon on etsitty selityksiä historian kuluessa niin henkiolennoista, aarteen merkeistä kuin kaasuista, sähköilmiöistä ja heijastuksista.”

Virvatuli – Paulan ja Erkin elämäntyönä 

ElamantyoVirvatuli-Valaisimet Oy:tä ovat johtaneet vuodesta 1994 lähtien aviopari Paula Aikio-Tallgren ja Erkki Tallgren. Paula toimii sisäänostajana sekä hoitaa laajaa jälleenmyyjäverkostoa Suomessa. Erkki vastaa Outlet-myymälästä sekä hallinnosta ja logistiikasta.

”Vuosittaiset mallistojen hankintamessut ja ostosmatkat Aasiassa ja Euroopassa ovat erinomaisia näköalapaikkoja valaisimien viimeisimmistä kansainvälisistä trendeistä.” kertoo Paula. ”Vakiintuneet ja luotettavat kumppanuussuhteet Kiinassa ovat erinomaisen tärkeitä meille maahantuojana. Käynkin hoitamassa kumppanuussuhteitamme muutaman kerran vuodessa toteutettavan pidemmän Kiinan ostosmatkan aikana” Paula jatkaa.

Erkki pitää Torniota hyvänä sijaintipaikka maahantuontiyritykselle. ”Merikontit tulevat suoraan naapurikaupungin satamaan ja logistiikka Torniosta ympäri Suomea sijaitseviin jälleenmyyjäliikkeisiin toimii hyvin. Laajentuvaa tuontitoimintaamme varten laajensimme tukkuvarastoamme vuonna 2007.” toteaa Erkki.

Ja kun yrittämisestä ja aktiivisesta yrittäjäjärjestötoiminnasta aikaa jää, rentoudutaan lomilla mielellään mökkeillen – kesällä saaristomökkeilyä ja talvisin Lapin mökkiympäristössä hiihdelleen.

Virvatuli mediassa

Virvatuli-valaisimia on tarjolla hyvin varustetuista valaisinliikkeissä. Euroopasta ja Aasiasta maahantuodut mallistot kiinnostavat sisustuksen asiantuntijoita ja mediaa. Olemme koonneet tähän tuoreimpia artikkeleita tutustuttavaksesi.