Paulan ja Erkin terveiset

Hei,

Tässä on tarina yrityksestämme.

Virvatuli-Valaisimet Oy on torniolainen valaisimien maahantuoja ja tukkumyyjä. TornioHaaparannan rajakaupungista lähtee eri puolille Suomea edullisia, toimivia ja luotettavia sisustusvalaisimia. Olemme panostaneet suomalaisiin standardeihin valmiiksi räätälöityjä valaisimia, sillä arvostamme itse nopeutta ja helppoutta valaisimien asennuksessa ja pidämme tärkeänä, että valaisimiin saa varaosia vuosienkin jälkeen.

Jälleenmyyjäverkostomme Inarista Tammisaareen takaa sen, että saat valaisimiamme myös oman paikkakuntasi liikkeen kautta. Näin tuet suomalaista työtä.

Historian havinoissa

Perheyrityksen tarina alkoi 1970-luvulta Paulan äidin vetämistä varjostinkursseista, joka toiminta pian laajeni varjostimien valmistukseksi. Suositut varjostinkurssit antoivat alkusysäyksen omalle valmistukselle. Monet tuon aikaisista asiakkaita – erikoisliikkeistä ovat toiminnassa vielä tänäänkin.

Valmistustoiminta poiki jälleenmyyjäverkoston ympäri Suomea. Mallisto laajennettiin omalla maahantuonnilla keski-Euroopasta, mutta oma valmistus oli toiminnan kivijalka aina 90-luvun loppuun.

Liiketoimintakauppa 1994 sysäsi yrittäjävastuun nykyisille omistajille Paulalle ja Erkille. Tuolloin yritys toimi kahdella paikkakunnalla Mäntsälässä ja Torniossa, mutta vuosituhannen vaiheessa kaikki toiminta siirrettiin Tornioon.

Myös mallisto muuttui, sillä kuluttajien maku muuttui. Tuontivalaisimien osuus kasvoi ja nyt Virvatuli-Valaisimien yhteistyötehtaat löytyvät Aasiasta ja Euroopasta.

Vahvuudet kantavat edelleen

Olemme suomalainen pk-yritys. Toimintamme tukee suomalaista työtä. Arvomme ovat luotettavuus ja läpinäkyvyys. Yrityksellämme on pitkä historia ja hyvän toimittajan maine, josta pidämme kiinni.

Mallistomme on kilpailukykyinen. Keskitymme ydinpalveluumme ja osaamme sisustusvalaisimet. Koulutamme yhteistyökumppaneitamme Aasiassa ja kerromme, miten suomalainen haluaa valaisimensa kiinnitettävän kattoon ja mille korkeudelle varjostimen pidike täytyy valmistusprosessissa laittaa. Jokainen valaisin on CE-merkittyjä.

Ketteryys ja nopeus on voimamme. Moni verkkokauppa tarjoaa mallistoa, joka tilataan kuluttajalle eri puolilta maapalloa. Me toimimme toisin. Tuotteet lähtevät liikkeelle Tornion Veturitallintieltä – jo tilauspäivänä tai parin päivän toimitusajalla.

Tunnemme kiinalaiset yhteistyötehtaamme

Kiina on Virvatulelle tuttu paikka jo kahdenkymmenen vuoden takaa. Tilaamme tuotteemme kolmelta, neljältä tehtaalta, sillä siten tunnemme ihmiset, heidän tapansa tehdä liiketoimintaa ja varmistumme laadusta. Luottamus on tämän yhteistyön perusta ja se on myös suomalaisten asiakkaidemme etu.

Vuosittaiset ostos-ja hankintamatkat Aasiaan ja Kaukoitään ovat erinomainen näköalapaikka valaisimien viimeisimpiin trendeihin. Valaisinkontit saapuvat Kemin satamaan ja siitä Tornion Torpin teollisuusalueen tukkuvarastoon. Logistiikka toimii hyvin ja läheinen kotisatama on kansainvälisen kaupan etu.

Tervetuloa verkkokaupamme asiakkaaksi, Kemin myymäläämme tai jälleenmyyjäksemme.

 

Mitä Virvatuli tarkoittaa?

”Pohjoisen soilla ja alavilla mailla maan tai veden pinnan lähellä havaittava valoilmiä, johon on etsitty selityksiä historian kuluessa niin henkiolennoista, aarteen merkeistä kuin kaasuista, sähköilmiöistä ja heijastuksista”

Valaisinkauppiaina Erkki Tallgren ja Paula Aikio-Tallgren ovat toista sukupolvea. ”Valaisin vei mennessään”, he toteavat alan kiinnostavuudesta.

Virvatuli varastotilat

Kontit siirtyvät tunnissa Kemin satamasta Tornion teollisuusaluella sijaitsevaan tukkuvarastoon.

 

 

Virvatuli mediassa