Asiakaspalvelu puh. 040 350 2660

Ostoskori 0.00€

Tästä osiossa kaikissa valaisimissa on kestävät, kiinteät led-chipit. Käytännössä tämä tarkoittaa tuhansia huoltovapaita tunteja. Yhteistyökumppanimme ovat antaneet valmistamilleen ledeille 20 000 tunnin takuun. Normaalilla, noin neljän tunnin päiväkäytöllä tämä merkitsee 15 vuotta. Takuuaika on kuitenkin hankalasti todistettavissa, sillä tuntimäärät vaihtelevat, mutta ledi-valasiimiemme laatu on erittäin hyvä. Osaan valaisimista ledipohjan / chipit voi vaihtaa, osaan ei. Kysy meiltä sähköpostilla lisätietoja.

Himmennettyjen led- kattovalaisimien ja plafondien tuotekortissa on maininta HIMMENNETTÄVÄ – osa kattovalasimista ei ole himmenettäviä.

Led valaisimista on tullut nykyään suosittuja, ja myös useissa kohdevalaisimissa käytetään led polttimoita.Toisin kuin usein luullaan, halogeenilamppu ja hehkulamppu ovat kuitenkin edelleen täysin käyttökelpoisia ja sallittuja valonlähteitä valaisimissa.

Upotettavat ledit sopivat tiloihin, joissa valaistus on tärkeämpää kuin itse valaisin. Saskia ja Tanya ovat uusimmat led -valaisimet, jotka sopivat mataliin tai muutoin hankaliin tiloihin ja huoltovapaina säästävät polttimoiden vaihdolta.

Käy myös katsomassa miltä tuotteet näyttää aidossa kotimiljöössä klikkaamalla KUVAT sivun alalaidasta ja pääset paremmin näkemään mm. valaisimen mittasuhteita

Näytetään kaikki 67 tulosta