Asiakaspalvelu puh. 040 350 2660

Ostoskori 0.00€

Koukkukiinnitys

KATTOVALAISIN KARELIA MUSTA

KATTOVALAISIN KARELIA MUSTA

 

Ripaus kansallisromantiikkaa nimeä myöten on tässä ryhdikkäässä riippuvalaisimessa. Valo siivilöityy kauniisti koristekuvioiden läpi ja muutoin Karelia antaa hyvän yleisvalon vaikkapa ruokapöydän päälle.

Kuvun sisäosa on matta valkoinen, joka muodostaa kivan kontrastin ulkopuolen matta mustan värin vastapainoksi. Asennus sujuu sutjakkaasti valaisinpistokkeen ja koukkukiinnityksen ansiosta. Iso E27 lampunkanta mahdollistaa tehokkaan LED-polttimon käytön ja yleisvalaisimena Karelia sopii moniin kodin huoneisiin.

 

Materiaali:  Metalli

Väri: Musta – valkoinen sisäosa

Mitat:  Halk. 35 cm, korkeus 24 cm, johdon pituus 1.2 m

Valoteho: E27. max 60 W

Asennus: Valaisinpistoke sis. koukkukiinnitys

113.00€

    • 5.9 €

KATTOVALAISIN KARELIA MUSTA

Ripaus kansallisromantiikkaa nimeä myöten on tässä ryhdikkäässä riippuvalaisimessa. Valo siivilöityy kauniisti koristekuvioiden läpi ja muutoin Karelia antaa hyvän yleisvalon vaikkapa ruokapöydän päälle. Kuvun sisäosa on matta valkoinen, joka muodostaa kivan kontrastin ulkopuolen matta mustan värin vastapainoksi. Asennus sujuu sutjakkaasti valaisinpistokkeen ja koukkukiinnityksen ansiosta. Iso E27 lampunkanta mahdollistaa tehokkaan LED-polttimon käytön ja yleisvalaisimena Karelia sopii moniin kodin huoneisiin.

 

Materiaali:  Metalli

Väri: Musta

Mitat:  Halk. 35 cm, korkeus 24 cm, johdon pituus 1.2 m

Valoteho: E27. max 60 W

Asennus: Valaisinpistoke asennettu valmiiksi, koukkukiinnitys. Helppo asentaa.