VALAISTU – JA ASTU VALAISIMIEN HURMAAVAAN MAAILMAAN

Kun meille myymälään tulee asiakas, yleisin kommentti kuuluu näin ”Me etsitään valaisinta yhteen huoneeseen, mutta me ei oikein tiedetä millainen siihen sopisi”. Tuttu lause ja kertoo siitä, millainen vaihtoehtojen viidakko kuluttajalla on valaisimen hankinnassa edessään.

Tähän asiakastarpeeseen syntyi Virvatulishopin VALAISTU-palvelu.

Valaisinmyymälässä pääsemme kontaktiin asiakkaan kanssa ja valaisintarvetta on helppo viedä eteenpäin lisäkysymyksillä:

Millaiseen huoneeseen etsitte valaisinta? Minkä kokoinen se on? Millainen sisustus teillä siellä on? Montako valopistettä on katossa? Haluatteko lisävaloa vaikkapa seinä-, tai pöytävalaisimista? Mikä on huoneen tärkein käyttötarkoitus?

Verkkokaupassa suora keskusteluyhteys ja kontakti puuttuvat ja siksi olemme innoissamme voidessamme esitellä upouuden VALAISTU-palvelun. Se on sinulle ilmainen. Se on nopea. Se on helppo.

Ota kuva huoneesta, johon tarvitset uuden valaisimen tai useampia. Lähetä se meille VALAISTU-palvelun kautta ja pian pääset pureskelemaan ehdotustamme.

Millainen kuva on hyvä? Kännykkäkuva on erinomainen mutta jos nappaat kuvan niin että myös katossa oleva kattorasia tulee näkyviin, se helpottaa ehdotuksen tekemistä. Näemme kuvasta onko siinä koukkukiinnitteinen vakiorasia valmiina, mutta jos siellä näkyy isoisän aikainen sokeripalarasia, ei sekään haittaa. Molemmat rasiatyypit ovat sallittuja ja valaisimien kiinnityksen kannalta yhtä hyviä.

Lopun voitkin jättää meille. Alamme miettiä eri valaisinvaihtoehtoja ja lähetämme sinulle ehdotuksen. Ehdotus voi olla radikaali, hullu tai se voi olla neutraali ja säyseä – tarkoitus on auttaa sinua suunnitelmissa eteenpäin. Emmekä tyydy ehdotuksessamme vain yhteen tai kahteen valaisimeen, sillä huoneesta tulee sitä toimivampi mitä useampi valopiste tilassa on. Valaisin myös rytmittää tilaa kauniisti eri korkeuksilla. Siksi ehdotamme pöytä- ja lattiavalaisimia kattovalaisimen lisäksi. Voiko valaisimia koskaan olla liikaa? Mielestämme ei.

Mutta lopuksi vielä tärkeimpään. Halusimme tarjota Sinulle palvelun ilmaiseksi, sillä rakastamme valaisimia ja haluamme kertoa niistä mahdollisimman laajalle kuluttajajoukolle.

Jos sinä löydät valaisimistamme Sinun tilaasi sopivat nappivalinnat, niin kerro niistä muille. Laitetaan hyvät valaistusideat kiertämään. Halutessasi lähetä kuva uusitusta huoneestasi meille. Ohjeet saat VALAISTU-palvelun infokirjeestä tai laita kuva meidän fb-sivuille.